Mijn blog – waar ben ik trots op?

Vanochtend zaten B en ik bij de geheugenkliniek in Maastricht. Omdat ik met de neuropsycholoog over mindfulness (mijn trainerschap) en ACT heb gesproken, bood ze me aan om dit te verdiepen in verband met mijn MS. Dat wil ik wel! We hebben gesproken over acceptatie en over de manier waarop ik dat ervaar.

Eėn van de dingen die naar voren kwamen, was Dat ik volgens B (vroeger) iets goed kon. Daar was ik persoonlijk tros op. Maar wat was dat ook weer?Ik ben het kwijt. Wat ik in elk geval wil, is meer leren over ACT en ik vertel je er meer over.

Misschien kan ik dat gebruiken bij het doel om de Mont Ventoux op te klimmen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, mindfulness, Mont Ventoux. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.