Mijn blog – warm!

Volgens mij heb ik er toch wel extra last van, maar ja: wie niet? Onze huizen zijn er niet op gebouwd, ons lach aam niet. Versteende tuinen overal geven extra hitte. Gelukkig hebben we een grote tuin met veel gras. Ons terras is omzond met platanen. Dat helpt!

Een boek, aanrader waard

Frank Martela met Een prachtig leven: hoe vind je zin in je bestaan?

Dit boek heb ik gekocht van de boekenbonnen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Het heeft me veel ‘zin’ gegeven. Zo ga ik nu, ter inspiratie. online mindfulness-les geven aan iemand. Het boek geeft aan dat zelfs wanneer jij iets geeft aan een ander, het jou zinvol kan helpen. Zo heb ik dat ook eerder ervaren, bijvoorbeeld bij vluchtelingenwerk, vrijwilligerswerk bij het buurtnetwerk, bij de buren.. Mij geeft het een goed gevoel. Ik kan geen inkomen mer genereren, ik wil me wel zinvol voelen.

Nu iets minder warmte

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.