Mijn blog – wat gun jij jezelf?

Dat was de opmerking van een kennis

Zij is weduwe en gaf aan dat ze regelmatig een bos bloemen koopt en dat ze voor zichzelf een kerstboom koopt (haar dochter is zelfstandig en te ver om naar huis te reizen). Goed idee om dat aan jezelf te geven. Volgens mij stralen positieve mensen positieve energie en plezier naar anderen uit. Voor mij geldt acceptatie als een belangrijk motief. Vroeger hoopte ik tegen beter weten in dat ik ooit weer beter zou worden. Nu accepteer ik mijn ziekte en probeer ik er zo goed mogelijk mee om te gaan. Mindfulness heeft me ook geleerd om de schijn niet hoog te willen houden. Ik denk niet voor anderen. Dat doen ze zelf maar.

Ik gaf mijn moeder een cadeau: Kinky Boots

Ik gun haar en mezelf iets hopelijk leuks. Vanavond gaan we naar de voorstelling. Het krijgt goede kritieken. En ik vind het leuk om eens samen met haar ergens naartoe te gaan.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, energie, mindfulness, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.