Mijn blog – wat is de boodschap van de Corona-crisis?

De corona-crisis is alom

We zitten meestal thuis, werken en leren online en zijn heel creatief. Gisteren hebben we de verjaardag met mijn schoonmoeder via Zoom gevoerd. Dat ging. Zo opgewekt als ik zeg te zijn, verveel ik me toch soms.

Heeft deze crisis een reden?

Ik las dit stuk in de Correspondent. De wereld was gericht op economische groei, nu is er alleen maar sprake van economische daling. En omdat er minder wordt geproduceerd en gebruik van auto’s, vliegtuigen e.d. wordt gemaakt, daalt dede CO2-uitsptoot met sprongen. Is er sprake van transitie? Ik hoop dat welzijn en de pracht van onze wereld boven economie gaat staan!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, hier en nu. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.