Mijn blog – Wat maakt jou gelukkig?

Heel laat las ik het boekje van MediReva, over wat geluk voor hun klanten betekent – het boekje heet ‘Over ons’. Ik vond het een inspirerend boekje. Dank je wel, MediReva

Denk je daar wel eens over na?

Over geluk hoeft niet persé, maar gewoon, waarover of waarbij je je goed voelt. Vaak rennen we onszelf voorbij (ik kan niet meer rennen), omdat er veel moet. Maar ik vind het wel leuk om na te denken over mijn geluk:

Mijn geluk:

B maakt me gelukkig, en mijn kinderen. Gewoon, om wie zijn. Dat de oudste cumlaude is afgestudeerd voor zijn bachelor ook. Dat de middelste eindelijk haar draai heeft gevonden met haar studie in Tilburg ook. Dat de jongste blij is met zijn fietshobby. Dat ik graag lees, zing, mozaïek, in gezelschappen ben. Dat B me heeft voorgesteld om te klimmen voor MS .
Ik ben gelukkig.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.