Mijn blog- wat mindfulness bij Corona-crisis doet

See True

Gisteren zag ik het online ‘college’ van See True “deep Mindfulness”. Het ging over de Corona- crisis en wat mindfulness dan betekent. De deelnemers gaven aan wat mindfulness voor ze, in tijden van isolatie, biedt. Ook MS-kennissen laten weten dat aandacht voor ‘mooie’ dingen om je heen een mens veel goed kan doen. Daar gaat mindfulness over. Niet over werkstress en dergelijke. De wereld verandert en bubbelt continu. Mindfulness niet, gelukkig. Het biedt mij al lang de zekerheid die ik in tijden van ziekte heb aangegrepen.

Het doet me nog steeds goed. Kun je ook eens proberen

Ik bied je aan om online de cursus mindfulness te doen

Corona is nadelig, maar de online-cursus die ik je bied kan je voordeel zijn. Ben je geïnteresseerd in Mindfulness, en wil je de Corona-crisis aangrijpen? Of heb je behoefte aan de veiligheid van alleen je eigen gezelschap? Eengoedgesprekmet biedt jou de online cursus mindfulness aan.

Meld je aan en doe mee!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.