Mijn blog – wat te doen in Corona-tijd

Ik doe mee aan retraite

Online, van SeeTrue en IAM. Meditatie levert mij veel op. Voor begeleide meditaties kun je kijken bij in balans met onrust en van Deepak Chopra via Youtube. Onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatige meditatie ons brein verandert en goed doet.

Vanmorgen stond mijn beginner’s mind centraal

Onze begeleider bij SeeTrue wilde daar aandacht aan de beginner’s mind geven omdat de Corona-crisis ons zoveel onzekerheid geen. Het is als voor het eerst leren lopen of fietsen of rijden of… Gewoon mediteren op wat je niet weet is moeilijk en interessant. Ik vind het wel prettig om samen met anderen online te mediteren, te beginnen aan een nieuwe dag.

En morgen begin ik met een online test van MBCT

Eigenlijk met dezelfde reden waarom ik deelneem aan de retraite. Het levert me een goed gevoel op en we zijn samen in aandacht, hier en nu.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, beginner's mind, hier en nu, meditatie, mindfulness. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.