Mijn blog – Wat te doen?

De volgende vraag

Aan mezelf en aan jou. Als je je afvraagt waarom je bestaansrecht hebt, dan wil je misschien ook weten wat je met dit recht doet. Gisteren schreef ik al dat ik wilde schrijven. Hierbij dus. Typen dan. Gewoon schrijven lukt niet meer zo goed.

Maar ja, er is wat er is. Mindfulness laat ook zien dat je op een paar manieren naar de wereld, je bestaan, e.d. kunt kijken. Ervan uit gaande dat ik maar één keer leef, wil ik er het beste uithalen.

En dan komt het weer, schrijven, is leuk, maar wil ik er OOK geld mee verdienen? Let op: het moet niet, het maG wel. Ik wil vooral mijn overdenkingen noteren en die met je delen. Omdat ik denk dat iedereen daar tegenaan loopt.

Heb jij ook die overdenkingen?

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.