Mijn blog – weer, eten, ontmoeten en bewegen

Ik las een artikel

Over het feit dat in Spanje de gemiddelde leeft ijd zo hoog is.

Hoe dat komt?

Eerder, bij een blog over het Pioppi-dieet, heb ik dat weleens aangeduid met ‘eten, ont ontmoeten en bewegen.’ In het artikel dat ik las, waren drie keuzes mogelijk: het oordeel van wetenschappers, de medische wereld of de dingen die mensen eten en drinken. Ik denk zelf dat de dingen die ik eet en drink me met de ziekte onverminderd houdt.

En ik denk dat, wat we (het buurtnetwerk Bunde en ik) met het Agnesplein als ‘huiskamer van Bunde’ daarover gaat, over ontmoeten. Iedereen mag er iets van vinden. Dus ik zeg niets.

LDN

Behalve dat ik ein-de-lijk weer LDN krijg. Morgen. Ik weet nu wat het met me doet. En ik weet nu wat het met me doet als ik het niet gebruik. Voor diegenen die dit leest en die er iets aan heeft (MS-patiënten): doen. Je krijgt er geen bijwerkingen van.

Verder zeg ik niets

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in geluk, gesprek, ldn, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.