Mijn blog – weinig tekst?

Gisteren las ik het bericht van Anika van Platform, MS. Ze vroeg me of ik mijn blogs iets kon verlengen om zo in aanmerking te komen voor de site. Liever niet. Ik merk dat ik door mijn beperkte fijne motoriek na 21 jaar MS niet zo goed in staat ben om lange teksten foutloos te presenteren. Dat kost energie en ik ben te perfectionistisch om fouten te accepteren. Dat is helaas weleens gebeurd.

Maar, gelukkig geeft mindfulness me daar ruimte voor. ‘Er is wat er is’. Ik accepteer het maar. En: ik accepteer mezelf en mijn tekortkomingen maar.

Zodat jij daar ook mee kunt leven.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, energie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.