Mijn gelijk – mindfulness

Zoals ik al zei, doe ik wel mee met gelijk hebben. Maar voor mij werkt het anders, voor dit deel dan toch: ik waardeer persoonlijk de betekenis van zaken als mindfulness. Als je daar meer over wilt weten, lees dan dit. Voor mij, als MS-patiënt (ik werd trainer voordat ik die diagnose had maar wel depressief en nu niet meer was en ben) heeft het veel goeds gedaan. En ik laat mensen die daar niets mee willen in hun waarde (wat is dat, waarde, in dit geval?). Ik kan je wel vertellen wat de waarde is die het mij gaf en nog steeds geeft. En eerlijk: ik denk dat meer mensen daar wel bij varen (daar heb ik dan wel weer graag gelijk in).

Als mindfulness-trainer kan ik jou ook helpen

Ik geef mindfulness-training 1 op 1 (coachen hoort daar ook bij), maar eventueel ook online, voor diegene die wel wil, maar op wisselende tijden ‘kan’ of ver weg woont.

Ik geef jou ook graag gelijk met mindfulness. Lees maar eens wat de ervaringen zijn van deelnemers die ik heb getraind.

 

Je kunt bij mij deelnemen aan de mindfulness based cognitieve training (MBCT) 1 op 1 , op een doordeweeks moment. We maken een afspraak om kennis te maken met mindfulness en je kunt ervaren wat het met je kan doen. Kosten voor een MBCT-training in 8 sessies van ongeveer anderhalf uur, zoveel mogelijk aangepast aan jouw wensen zijn minimaal €275,- . Daarin zijn 8 lessen, een cursusmap, geluidsmateriaal op USB-stick inbegrepen.

 

Voor introductie of kennismaking kun je  via email of telefonisch vrijblijvend een afspraak maken.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, mindfulness, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.