Mijn blog – hoe dan?

Gisteren had ik het over WAT

In mijn geval schrijf ik graag. Alleen, ik kan niet blind typen. Door mijn ziekte is het er niet van gekomen. Dan maar spraakherkenning. Alleen. ik beschik over oud materiaal dat nog niet goed werkt met spraakherkenning. Doorakkeren, dus.

Kun jij me helpen?

Dat zou fijn zijn.

En dan mindfulness

Dat doe ik ook graag. Het heeft mij veel gebracht en dat doet het nog steeds. Ik geef het ook graag door aan anderen. Dan komt ook mijn rol als communicatiespecialist tot zijn recht. Ik heb voor de studie communicatiewetenschap gekozen om je te informeren. Dat gebruik ik bij mindfulness based communication therapy (mbct) ook. Naar believen.

Kijk hier maar hoe ik je training bied. Ik volg een online-college met Miles Kessler. Hij zegt dat alles verdwijnt (relaties, werk, woonplek) behalve mindfulness. Ik ben dus mindful. Dat gun ik jou ook. Soms heb ik stress. Ik kan op zo’n moment mindful evalueren. Mindfulness helpt me om met moeilijke zaken om te gaan, niet om ze te laten verdwijnen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, hier en nu, mindfulness, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.