Mijn #tip van deze dag was een succes!!!

Grapje

Wat ik altijd belangrijk vind – tip van deze dag: ga stemmen als je 18+ bent. Als je niet gaat stemmen, gaat je biljet naar een partij waar jij misschien niet voor bent – werd nu echt opgevolgd (lijkt het). Maar mensen voelden de noodzaak. Wat mij betreft pakte de uitslag ook goed uit. Ik heb gestemd op een dame van GroenLinks. Nu zien of het ook wat oplevert. En of het kabinet 4 jaar aanblijft.

Ik kan niet veel meer, maar verantwoordelijkheid, bijdragen en aandacht maken het leven voor iedereen (ook voor mij) de moeite waard.

Herken je dit?

Laatst maakte ik een tip van deze dag:  luister naar een ander, vooral om te begrijpen en kijk hem of haar in de ogen. Daar kreeg ik een positieve reactie op. Van iemand die aangaf een ander nooit in de ogen te hebben gekeken. Nu doet ze dat wel en het geeft haar positieve ervaringen.

Wil jij dat ook (meer) doen? Waar een goed gesprek toe leidt.

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.