Mindful coaching, voor jou en jou en …

Coaching

Bij de mindfulness-cursus 1 op 1, die ik aanbied, merk ik regelmatig dat een goed gesprek mensen goed doet, inspireert en verder brengt. Het levert coaching op voor de trainee. Die kan ook na de cursus nog een beroep op me doen. Ik bied die gesprekken ook aan aan iedereen die  coaching wil. Mindfulness vormt in zo’n coachinggesprek de basis, maar er is geen noodzaak voor jou om een mindfulness-cursus te hebben gevolgd. De prijs is gebaseerd op een basisvergoeding die mij helpt om me voor te bereiden en jou goed te begeleiden: €25,- per keer (gebaseerd op minimaal drie gesprekken van 1,5 uur) en op wat het jou daarbij opgeleverd heeft.

boedhabrug4-234x300

Heb je belangstelling?

Voor meer informatie kun je me bellen of mailen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 25 januari vindt er weer een mini-retraite plaats in Meerssen. Van 10.00 tot 11.30 of van 15.00 tot 16.30 uur. Voor 15 euro.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.