Mindfulness-cursus 1 op 1 – voor zó weinig?

bhoeddha-brugEen goed gesprek

Dat is wat we kunnen houden, 1 op 1. Ik bied je mijn kennis van mindfulness, in les (8), een goed gesprek, cursusmateriaal en geluidsbestanden. De cursus kost 190,- euro, minimaal.

Waarom minimaal?

Dat vroeg een cursist me onlangs nog eens. Ze had zo veel aan onze twee-gesprekken, les en meditatie gehad dat ze best meer hiervoor over had gehad. Ik ging er nog eens over nadenken, maar ik heb wel een reden voor dit bedrag:

Omdat de cursus veel bij je kan doen. Ik wil ieder de kans geven om deel te nemen en te laten betalen wat het je waard is. De basisprijs staat voor de minimale kosten die ik gemaakt heb om je een degelijke cursus te bieden, aangepast aan je persoonlijke wensen. Wat je betaalt, laat ik verder aan jou over.

En ik kan je zo ook meer bieden

1 op 1 betekent  dat ik jouw persoonlijke verhaal hoor en kan benutten. Zoals je weet ben ik zelf ziek (MS). Het betekent dat ik ervaringsdeskundig ben en dat ik je kan vertellen wat mindfulness voor mij en mijn ziekte doet. Ik genees er niet mee, maar het doet me nog steeds goed. Iets voor jou? Bel (06-41 01 83 80) of mail me om hierover van gedachten te wwisselen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.