Mindfulness en energie – laad je batterij op

Onlangs kwam ik de informatie tegen die zegt dat mindfulness kan helpen bij het opladen van je batterij. Uit ervaring weet ik dat dat kan helpen. Ik heb net kort gemediteerd, 5 minuten. Dat voelde goed, daar wordt dor mindfulness ook aandacht aan gegeven. Aandacht, hier en nu voor jezelf. Als ziek persoon (MS) heb ik ook vaak te maken met een half lege batterij.

Hersenz

Wat dat betreft ben ik deze week gestart met Hersenz, een programma dat zich vooral richt op mensen die hersenproblemen hebben, bijvoorbeeld door een ongeval, door een herseninfarct of -bloeding of door MS. Hety onderdeel waaraan ik nu mee doe, is grip op energie. Voor mij, en vooranderen, helpt mindfulness daar ook aan mee. Wie in mijn groep niet meedoet bij Hersenz, is de steeds groter wordende groep met een burnout. Ik ben ervan overtuigd dat mindfulness voor mensen met een burnout ook de batterij kan opladen.

Als je wilt, leid ik je in in Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) – 1 op 1. Op maandag 6 september van 19.30 tot 21.00 uur ik ook een meditatie-bijeenkomst. Je kunt erbij zijn als je een introductie wilt en als je sowieso wilt mediteren. Kosten daarvan zijn 10 euro. Laat maar weten of je erbij wilt zijn!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, energie, mindfulness, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.