Mindfulness voor lotgenoten

Jij bent, net als ik, chronisch ziek. Dat levert ons veel problemen op. Ik heb, al een jaar of 7 geleden, een geluk bij heel veel ongeluk gehad: Voordat ik een diagnose had, was ik al wel de[ressief (later hoorde ik dat dat een symptoom kon zijn van MS. Door depressiviteit ben ik in gesprek gegaan met psyche-therapeut. Ik vond gesprekken met hem heel prettig, maar na een tijdje was ik er klaar mee. Door omstandigheden volg de ik MBCT (mindulness-based cognitieve therapy). Dát vond ik geweldig, dát hielp me, dát wilde ik, als ervaren trainer ook doen. Ik heb er een cursus voor gevolgd en ik geef regelmatig MBCT. Vaak voor lotgenoten. Steeds vaker. Mensen weten me te vinden en we kunnen elkaar iets bieden waaraan we iets hebben!

Ook voor jou?

Als je wilt weten of het voor je werkt, lees hier maar. Ik bied je twee types cursussen aan, in mijn cursusruimte, 1 op 1 of met een kleine groep, of digitaal. Mijn begeleiding (2x per week digitaal en twee keer per week een gewone cursus) is er altijd. Als je aanmeldt, betaalt voor de cursus (375,- en 95,- digitaal) spreken we af wanneer je de cursus volgt en hoe ik je begeleid.

En weet jr wat: mindfulness biedt je mogelijkheden om met je problemen als zieke om te gaan. Succes!!!