Om tijd en geld goed te organiseren: mindfulness online

Heb jij ook een onregelmatig en druk leven?

Dat herken ik wel. Het is moeilijk om wekelijks op een vast moment dingen te doen. Want ja, werk, sporten, gezin. En dan ben je misschien ZZP. Wel hard werken en het liefst op het moment dat het de opdrachtgever uitkomt. Niet te veel verdienen. En ja, je hebt gehoord over mindfulness. Dat lijkt je wel wat. Maar het komt je zelden uit. Financieel niet en op vaste  tijden niet.

Zou jij ermee willen oefenen zoals jou dat uitkomt?

Ik kom als trainer Mindfulness (MBCT, mindfulness based cognitive training) vaak enthousiaste mensen tegen die vervolgens wel verzuchten dat ze niet zo makkelijk op vaste momenten kunnen en dat ze niet teveel geld ter beschikking hebben. Wees gerust, je bent niet de enige. En ik denk dat we allemaal, en misschien juist jij, mindfulness kunnen gebruiken om nóg meer te genieten van de manier waarop je leeft en werkt of om je leven en werk weer op de rit te krijgen. Het gaf mij in ieder geval een idee om de training anders in te kleden. Op een manier waarop jij, met minder tijd en geld, tóch kunt profiteren van mindfulness. En weet je wat, ik ben ervan overtuigd dat de hele wereld wel kan varen bij mindfulness.

Wat dacht je van een online basis-training mindfulness (MBCT)?

Als trainer beschik ik over alle materiaal en ervaring. Die bied ik je online aan. Bovendien bied ik je twee vaste momenten per week aan om contact te onderhouden, met mij en met andere deelnemers. Dat, om de beperking van de uitwisseling in een trainingssituatie te simuleren. Verder bied ik je op een exclusieve online ruimte, waarop je inlogt, waar je de  benodigde theorie en geluidsbestanden vindt. Twee keer per jaar organiseer ik een terugkomdag waarbij je fysiek aanwezig kunt zijn, andere mindfulness-beoefenaars kunt ontmoeten en samen mindfulness kunt beoefenen.

Online beoefening in je eigen tijd en hoe zit dat met dat geld?

Omdat ik geen oefenruimte betaal en omdat ik je op deze manier niet directe interactie kan bieden, kan ik je niet hetzelfde bedrag vragen als wanneer ik fysiek bij een training aanwezig ben.Wat wel duidelijk mag zijn, geldt voor een online-training extra: je bent zelf verantwoordelijk voor de oefening en het resultaat. En je moet weten dat je (we) met beoefening van mindfulness nooit klaar bent (zijn). Het vraagt om constante oefening.

Meld jij je als eerste van 7 aan voor de gratis pilot?

Als jij je aanmeldt als één van de 7 eerste online-deelnemers,  dan doe je gratis mee aan de online mindfulness basistraining. Vanaf 20 augustus bied ik je les 1 aan en vervolgens ontvang je elke week een nieuwe les. De basistraining duurt 8 afleveringen. Je doet er goed aan om elke week 1 les te leren. Verder beveel ik je aan om elke dag een half uurtje in te ruimen voor oefening. Dat moet niet zo moeilijk zijn, toch? Als de rest van je gezin tv kijkt, ben jij met mindfulness bezig. Of op een ander moment, dat kan natuurlijk ook. Van de eerste 7 pilot-deelnemers vraag ik in ruil voor het kostenloze aanbod feedback om deelnemers nóg meer voordeel te geven van deze training.

Meld je aan voor de online-cursus Mindfulness via een reactie op dit bericht.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, plezier met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Om tijd en geld goed te organiseren: mindfulness online

 1. olga schreef:

  graag.ben benieuwd

  • iljas schreef:

   Welkom Olga, je zult er veel aan hebben!

   Groet, Ilja

   Yesterday was history
   Tomorrow is a mystery
   Today is the present
   That’s why they call it a gift

 2. brigitte schreef:

  Ik zou graag online mindfullnes willen volgen. Hoe kan ik hier in aanmerking komen?

  Gr Brigitte

  • iljas schreef:

   Beste Brigitte,

   Na de vakantie is er weer gelegenheid voor online mindfulness via mindfulnessmetIlja. Zodra je het bedrag van 95 euro hebt overgemaakt, begint voor jou de cursus. Je kunt gebruik maken van cursusmateriaal, audio-bestanden en mogelijkheid tot terugkoppeling via Skype en e-mail. Wanneer je dat wilt, mail me maar even: ilja@play-time.nl

   Groet, Ilja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.