Op retraite – een cadeautje

Als je, zoals ik, jezelf gunt om even bij jezelf te zijn en even niets te doen (doe je dat?, Kijk hier eens naar:  Al it takes is 10 mindful minutes) dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Ik was vorige week in Havelte op retraite, van Zielzicht.

Meeuwenveen

Ik heb ervan genoten, ik ben geïnspireerd. Omdat iedere deelnemer zijn  of haar inbreng had en omdat het ons ‘ dwong’ om even niets te doen. Dank jullie wel, allemaal. Het laat mij ook zien dat het ieder mens gegund is om aandacht voor te hebben. Als je daar meer mee wilt doen, dan is dit een mooie meditatie. Veel plezier.

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.