Opnieuw in beeld

 

Na lange tijd stil ik stuur ik je weer eens een blog. Hersenz is klaar. Ik heb er veel aan gehad, maar het kostte me ook veel energie. Nu bedenk ik wat ik met de overgebleven tijd kan doen. Rusten? Me vervelen? Of iets anders?

Fietsreis  
Zoals met B met de tandem een flinke fietstocht te maken. Of in het kader van beëindiging van de Hersenz-module ‘omgaan met verandering’ een cursus ACT (attentional cognitive therapy)

Daar vertel ik je later meer over. Misschien ben jij ook ziek en kun je de lessen die ik leer gebruiken voor hoe je je voelt. Misschien ben je niet ziek en wil je dat ook niet worden. Dan helpt mijn verhaal je misschien ook.


Onze fietsrit
B en ik fietsten drie dagen via Eupen en Aken weer terug naar huis. De foto’s (een paar)laten zien wat wij allemaal hebben gezien. Het waren maar drie dagen, dichtbij huis en zó mooi en kleurrijk. Is dit een les voor je? Voor mij wel! Ik verlang naar meer van die uitjes en voel me er goed bij!

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.