Over de mini-retraite van deze week

Afgelopen maandag heb ik een mini-retraite geleid

Ik vond hem heel waardevol. De reacties op de verschillende meditaties waren overwegend positief. Met name de reacties op de laatste korte meditatie waren leuk. Ook omdat ik deze meditatie voor het eerst leidde. Het gaf een beeld van de manier waartoe een meditatie kan leiden, tot herinneringen, fantasie, genot. Geniet mee, als je wilt. Hier vind je hem.

Als je ook een keer mee wilt doen, dan kan dat: op donderdag 25 februari om 15.00 uur en/of op maandag 29 februari om 10.00 uur bied ik je een mini-retraite aan, voor €15,- Meld je aan en doe mee. Tot dan!

schapen

 

óf je kunt mindfulness van me leren. Lees hier meer.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, meditatie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.