Politiek-bestuurlijke sensitiviteit – In gesprek met bestuurder en ambtelijk apparaat

Elke vier jaar mogen we stemmen, nationaal, provinciaal, lokaal, waterschap, … Elke vier jaar komen er nieuwe bestuurders, misschien van een andere politieke kleur dan daarvoor. Als ambtenaar blijf je vaak op je plek zitten.

Cursus Politiek-bestuurlijke sensitiviteit 2011

Elke (nieuwe) bestuurder wil graag zijn of haar politieke visie bij de achterban over het voetlicht laten komen. Dat vraagt ook van jou als (beleids)ambtenaar welllicht om een andere benadering dan daarvoor. Omdat we die vraag uit de eigen praktijk als bestuurskundige en als communicatie-deskundige meermalen gehoord hebben, bieden wij van www.trainen.org de cursus Politiek-bestuurlijke sensitiviteit aan. Lees of de cursus voor jou of voor iemand die je kent interessant is en meld jezelf of die ander aan. Als je vragen hebt of op een andere manier wilt reageren, laat het me weten!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.