Stress? Heb ik niet (meer) – over MS en gelukkig met mezelf zijn

Stress?

Mijn moeder vroeg me of ik stress had, van het afstudeerfeest van F. Dat heb ik al lang niet meer. Ik denk dat mindfulness me daarvan af heeft geholpen. Ik kan veel niet meer en dat accepteer ik maar. En, ik heb gemerkt dat ik ook weer een aantal dingen wil oppakken. Vroeger mediteerde ik regelmatig. Dat heb ik zo’n beetje losgelaten. Ik ‘bewoog’ ook regelmatig. Maar door de valpartijen doe ik dat minder. Tijd voor meer doen wat mogelijk is, dus.

Ik heb een aantal personen met MS uit de buurt gemaild over een regelmatige tijd voor samen een kop koffie. Dat gaat vanaf deze week gebeuren. E, een van de deelnemers, vertelt dat ze ‘Overcoming MS doet en er veel baat bij heeft. Ik heb er ook even naar gekeken. En, dat deed ik al! Ik pak het weer wat serieuzer op, mediteren, bewegen en gezond eten.

Gelukkig met jezelf

Er stond ook een interessante column op de site die mij erg aansprak. Lees, doe mee en geniet van je zelf!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, geluk, meditatie, mindfulness, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.