Tel je zegeningen

Voorjaarsvakantie

Ik heb een dagje carnaval gevierd en ben nu bij de sneeuw in Sauerland. B heeft volle mep carnaval gevierd, in Maastricht. Ik ben daar oprecht jaloers op, maar ik gun het hem en F, die gevierd hebben.

Afgelopen vrijdag was de persoon die me begeleidt via Hersenz bij me. Ze liet me een inspiratiekaart trekken. Daar stond op: ‘tel je zegeningen – wees dankbaar’. Daarom gun ik mijn geliefden carnavalsplezier en geniet ik van de zon, de sneeuw (ik kijk ernaar), het gezelschap… We zijn hier met familie, ouderen, een down-kind en skiënden.

Dus, ik tel mijn zegeningen. En ik ben dankbaar voor wat en wie ik heb.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.