Tijd voor kerstpakketten – voor wie?

De laatste maand van het jaar, het is weer tijd om de balans op te maken.

Play-Time Visie Beleid Actie, onze organisatie, heeft  goed gedraaid in 2010. Volgens ons aardig  om (potentiële) klanten en contacten hierin te laten meedelen. We bedenken samen (Bart Swanenvleugel, Ilja Aussems) een leuke activiteit voor deze gelegenheid.  Daarin laten we een aantal elementen die voor ons belangrijk zijn, meetellen. In mijn vorige blog vertelde ik je daar al over. Voor de kerstboodschap van Play-Time kiezen we voor:

  • zorg voor de ander
  • verbinding
  • plezier voor onszelf en voor iedereen die er voor ons toe doet
  • duurzaamheid

Ik heb ergens gelezen dat het kerstpakket van de baas of van een zakenpartner goed wordt gewaardeerd, dat ernaar wordt uitgekeken. Dat begrijp ik. Het geeft een goed gevoel om naar zo’n presentje uit te kijken. Zo’n goed gevoel willen we je ook geven, maar dan op een andere manier. Door goed te zorgen voor een ander, die op een goede en duurzame manier werkt aan de samenleving: voor ons is dat SOS Kinderdorpen. Wij ondersteunen deze organisatie  door per verdiend uur 1 Euro aan het SOS Kinderdorp in Mekelle, Ethiopië te schenken. Als kerstboodschap voegen we daar een extra bedrag aan toe.

Waarom?

Wij ondernemen met Play-Time graag maatschappelijk verantwoord. Kinderen en onderwijs hebben daarbij onze speciale aandacht. Mekele heeft een speciale plek in ons hart omdat onze jongste zoon daar te vondeling is gelegd. Wij omarmen de activiteiten van SOS Kinderdorpen met heel ons hart omdat we vinden dat elk kind in deze wereld wel vaart bij liefde en zorg. Daar helpen we graag aan mee.

Vind je het een sympathiek idee? Kijk voor het project waar wij voor kiezen om te ondersteunen bij www.soskinderdorpen.nl

En deel in onze ‘feel good’-actie voor deze feestmaand, niet materieel, maar dan toch overdrachtelijk een kerstpakket! Ik wens je een mooie feestmaand!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.