Voordeel van mindfulness based cognitive therapy (MBCT) 1 op 1

 

Nog een paar dingen en dan is mijn gewijzigde site klaar. Ik wil je af en toe laten weten, dat ik je MBCT (mindfulness based cognitieve therapy) kan aanbieden, 1 op 1.

Voordelen 1 op 1

En dat kun jij prefereren. MBCT wordt meestal in groepen gegeven. Daarin heb ik ook lessen gevolgd, meermalen. En ik ken mijn eigen terughoudende gedachte om dan maar mijn mond te houden. Let op: mindfulness in een groep laat zien wat er allemaal in een samenleving kan spelen. Het relativeert. Het voordeel van 1 op 1 MBCT is daarentegen de aandacht / mijn aandacht voor jouw ding. Ik breng er mijn eigen situatie ook in mee. En mindfulness biedt al mijn cursisten veel voordelen, zoals de recensies laten weten.

Duur is het niet. Voor 375 euro bied ik je 8 lessen, geluidsbestanden én een lesmap.

Mijn tip?

Doen dus

 

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.