Waarom mindfulness 1op 1?

Dat kan ik je als trainer geven: mindfulness based cognitieve therapy (MBCT), 1 op 1.mbct

Waarom in zo’n kleine groep?

Mijn ziekte (MS) dwingt me daartoe. Maar als ik niet ziek was, zou ik je ook zo’n kans bieden. De mensen die een training bij mij volgen, stellen dit vaak ook op prijs. Want dan kun je persoonlijk begeleid worden. Dan hoef je het verhaal van anderen niet te volgen. Dan telt alleen jouw verhaal en jouw probleem of vraag. Verlegenheid doet er niet zo toe. Jij mag dominant zijn, in positieve zin dan.

Als trainer ben ik je coach. Ik bied je een luisterend oor (aandacht) en ervaringsdeskundigheid (als trainer en als patiënt). Ik weet van enkele deelnemers persoonlijk dat ze de training in een groep nooit zouden hebben gedaan. Nadat  ze de training hebben gedaan natuurlijk welsmiley
(mbct gaat over ‘er is wat er is’, dus moeilijkheden kunnen zo worden aangepakt of besproken).

Wil je meer weten over MBCT en over de cursus 1op 1?

Lees dan hier maar meer en bel of mail me. We gaan aan de slag op de tijden waarop het het jou en mij past.

boedhabrug4-234x300

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.