Wat mindfulness brengt

Heel veel

Lang gelden volgde ik zelf mindfulness based cognitieve training (MBCT). Dat beviel heel goed. Omdat ik in mijn werk veel trainerservaring had, wilde ik ook mindfulness-trainer worden. Dat ben ik nu. Ik heb al veel deelnemers blij gemaakt met MBCT. Mijn ziekte (voordat ik de diagnose had, was ik al mindfulness-trainer) heeft me beperkt in training geven, maar ik kan er wél mindfull mee omgaan. Het leert me veel. Ik kan jou ook veel leren, mindfull. En het is leuk!

Door mijn ziekte en wat ik er, qua energie mee kan bied ik je mindfulness-training op een bijzondere manier aan:

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)

Aandacht voor je zelf hier en nu

Gun jij jezelf aandacht voor jezelf, hier en nu? Herken je dat je vooral bezig gehouden wordt door zorgen, anderen, herinneringen? Heb je last van stress, drukte in je leven? Dingen die je ongewild bezighouden?

Juist in deze tijd, waar de Coronapandemie ons beperkt om de dingen te doen die we willen doen en die we ‘moeten’ doen, kun je jezelf aandacht  geven. Ik bied je een mindfulnesscursus aan die je helpt om standaard jouw eigen leven met aandacht voor het hier en nu te benaderen. Ik kan je vertellen dat ik er zelf al vele jaren veel baat bij heb. 

In de cursus leer je te genieten van het moment en zaken die jou en anderen in de weg zitten, te herkennen. Je leert om besluitvaardig te zijn, keuzes te maken en je leert af om vast te houden aan ongemakkelijke patronen in je leven. Aandacht voor jezelf biedt jou een positief gevoel en dat is ook prettig voor je omgeving, dat kan ik je verzekeren, dat hebben mijn deelnemers me meermaals laten weten.

8 weken MBCT, in Bunde, in een kleine groep (dinsdagmiddag of donderdagavond) of online, tijdstip in overleg. De gelegenheid samen met anderen biedt de mogelijkheid om te communiceren met elkaar over wat het je brengt. Voor  beide vormen (in groep of online) betaal je 495 euro. Voor dat bedrag krijg je wekelijks les en begeleiding, lesmateriaal en geluidsbestanden voor meditaties.

Doe je mee? Ben je geiīnteresseerd? Je kunt me bellen (06-41018380) of mailen (ilja@play-time.nl) voor een vrijblijvend introductiegesprek. 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.