Wil jij ook weleens ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen? – doe op 10 april mee voor 10 euro

Mindfulness, niets voor jou?boedhabrug4

Dat kan. Het lijkt wel een hype. Je hoort, ziet en leest er veel over. Ik kan niet meer aan je vertellen wat het met mij doet, wat het mwet anderen dcoet en wat het volgens de wetenschap doet. 8 Lessen Mindfulbess zijn vooral leuk en nog eens leerzaam. Voor jezelf voor mensen om je heen en voor de maatschappij! Daar ben ik van overtuigd.

Weet je wat ik je kan vertellen?

Ik ben mindfulness-trainer. Ik heb ervoor gekozen nadat ik positieve ervaringen had door zelf een ‘mindfulness-based cognitive training (MBCT)’ had gevolgd. Ik ben trainer. Ik wilde ook mindfulness trainen. Daarvoor heb ik de opleiding gevolgd en inmiddels heb ik al een aantal trainingen gegeven. Met plezier en met goede ervaringen van mezelf en van cursisten. Misschien weet je dat ik MS heb. Heb ik daarom zoveel aan mindfulness?

(Overigens, je hoeft echt niet ziek te zijn om er veel aan te hebben.Veel mensen hebben er iets aan om uiteenlopende redenen. Het beste voorbeeld voor mij is dat van B., mijn geliefde. Hij heeft ook een MBCT gedaan omdat hij zich door drukte en uiteenlopende verplichtingen beter wilde kunnen concentreren. Dat is hem gelukt. Dat lukt hem nog steeds.)

Maar goed, over die MS dusms

De psychologe die verbonden is aan het MS-centrum bij Orbis is ook mindfulness-trainer. Zij heeft onderzoek gedaan naar de resultaten die mindfulness biedt voor patiënten. Ze vroeg me om als ‘ervaringsdeskundige’ mijn verhaal ter vertellen aan mensen. Dat doe ik graag!

En nu over die ervaring met mindfulness voor jou

Op 10 april organiseer ik in de ochtend vanaf 10.00 uur een bijeenkomst voor belangstellenden over mindfulness. Ik vertel je wat het is, ik neem je mee in oefeningen die we doen in 8 lessen en ik beantwoord de vragen die je wilt stellen.

Dus: doe mee, meld je aan

Mail of bel. De kosten voor de introductiebijeenkomst zijn  10 euro. Wanneer je besluit om deel te nemen aan een volledige cursus dan worden die kosten daarin verrekend. Wanneer je alvast wat meer wil weten, kijk dan hier voor de volledige informatie. Wanneer een ander moment voor een bijeenkomst je beter uitkomt, dan kunnen we daarover ook overleggen.

mindfulness

boedhabrug4

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.